Uchwała nr 5/11 Zarządu Stowarzyszenie Przyjaciel z dnia 21.04.2011 roku w sprawie pomocy finansowej dla Rafała XXX.

Czytaj więcej...

Z pewnym opóźnieniem publikujemy nasze sprawozdanie finansowe za ubiegły rok. Mam nadzieję, że wystarczającym usprawiedliwieniem będzie czas, w którym te dokumenty publikujemy - okres wakacyjno-urlopowy. Zwłoka pewnie do wybaczenia. Poniżej można zapoznać się z całością informacji przekazanej do odpowiednich instytucji.

Czytaj więcej...

Uchwała Nr 6/11 Zarządu Stowarzyszenia "Przyjaciel" z dnia 20.05.2011 roku w sprawie zakupu biletów lotniczych dla podopiecznych Domu Dziecka w Piekarach Śląskich.

Czytaj więcej...

Uchwała Nr 7/11 Zarządu Stowarzyszenia "Przyjaciel" z dnia 02.08.2011 roku w sprawie organizacji dwudniowej wycieczki turystycznej w Gorce.

Czytaj więcej...

Uchwała Nr 1/12 Zarządu Stowarzyszenia "Przyjaciel" z dnia 04.01.2012 roku w sprawie druku kalendarza firmowego oraz wizytówek firmowych Stowarzyszenia "Przyjaciel".

Czytaj więcej...

Uchwała Nr 2/12 Zarządu Stowarzyszenia "Przyjaciel" z dnia 20.01.2012 roku w sprawie organizacji wycieczki do Warszawy.